01.02.2010

Fericirea vine atunci când crezi în ceea ce faci şi când îţi place ceea ce faci.-Brian Tracy


Nu de putin timp am decoperit cat de important este sa stii/descoperi ceea ce iti place sa faci si sa si faci.Nu numai ca te simti bine,nu mai simti oboseala,ca faci bine ceea ce faci,ba chiar ii faci pe ceilalti sa creada ca ei sunt cauza fericirii.
Intotdeauna un lucru facut de cineva caruia ii place sa il faca va fi mai bine facut,mai de calitate si mai satisfacator, decat unul facut de catre o persoana care face un lucru ca rezultat al simplului mecanism de MUNCA.
Am gasit una din (cu siguranta) multele persoane care fac ceea ce le place si care iubesc ceea ce fac,si cred ca este un exemplu demn de urmat si de dorit.El mai arata si cum implinirea pe care i-o da faptul ca face ceea ce ii place compenseaza faptul ca nu are cea mai bine platita slujba din lume.Doamnelor si domnilor,vi-l prezint pe... John Yacobellis!

Vizionare placuta! (AICI)
Mada.

Un comentariu:

  1. da mada, dar ai grija ca instighezi oamenii la pericol public....o gramada de bike messengeri mor pe strazi sau sunt accidentati...mai ales in metropole ca aceea. in rest: daca mori ce daca?

    RăspundețiȘtergere