01.06.2011

La multi ani,Copiii Mei!


M-am uitat la tine in timp ce te-ai trezit in aceasta dimineata. Asteptam sa-mi spui 2-3 cuvinte, multumindu-Mi pentru cele ce ti s-au intamplat, cerandu-Mi parerea pentru cele ce urma sa le faci azi. Am observat ca erai mult prea preocupat ca sa-ti cauti haine potrivite ca sa mergi la serviciu. Speram sa gasesti cateva clipe ca sa-Mi spui: "Buna dimineata!" Dar erai mult prea ocupat. Pentru a vedea ca-ti sunt alaturi, am surprins pentru tine cerul cu culori si cant de pasarele.

Pacat ca nu ai observat nici atunci prezenta Mea. Te-am privit plecand grabit spre serviciu si iar am asteptat. Presupun ca fiind atat de ocupat nu ai avut timp nici acum sa-Mi spui doua vorbe. Cand te intorceai de la munca ti-am vazut oboseala si stresul si ti-am trimis o ploaie marunta care sa-ti alunge stresul acumulat. Am crezut ca facandu-ti aceasta placere iti vei aduce aminte de Mine.

In schimb, suparat, M-ai injurat. Doream atat de mult sa-Mi vorbesti. Oricum, ziua era, inca, lunga. Ai pornit apoi TV si in timp ce urmareai programul preferat, Eu am asteptat. Ai cinat, apoi, cu ai tai si tot nu ti-ai adus aminte de Mine.

Vazandu-te atat de obosit, am inteles tacerea ta si am stins splendoarea cerului ca sa te poti odihni, dar nu te-am lasat in bezna. Am lasat veghetori pentru tine, o multime de stele. Era asa de frumos, pacat ca n-ai observat. Dar nu conteaza! Poate chiar nu ti-ai dat seama ca Eu sunt aici pentru tine. Am mai multa rabdare decat poti tu sa-ti imaginezi vreodata. Vreau sa ti-o arat, pentru ca si tu, la randul tau, sa o arati celor din jurul tau. Te iubesc atat de mult incat te voi rabda.

Acum esti pe punctul de a te trezi din nou. Nu-Mi ramane decat sa te iubesc si sa sper ca macar azi Imi vei acorda putin timp din timpul tau. Iti urez o zi buna!

Al tau Tata,
DUMNEZEU

Va poate parea ca suna cliseic, va poate parea ca suna comercial, sau poate chiar putin pedagogic;mie imi pare real.L-am citit nu de demult si mi-am adus aminte de el azi.Sa nu ziceti ca nu sunteti copii,pentru ca pana la urma,cu totii suntem copiii lui Dumnezeu.
La multi ani,deci,copii!

Un comentariu: